Tervetuloa mukaan Akvaariorakkautta?-webinaareihin

Tervetuloa mukaan EXAM-konsortion Akvaariorakkautta?-webinaareihin. EXAM-konsortio vastaa DigiCampuksen arvioinnin kehittäminen -osahankkeesta, jonka yhtenä tavoitteena on edistää opintojen etenemisen joustavuutta EXAM-tenttipalvelua kehittämällä. Webinaarisarjassa kuullaan erilaisia näkökulmia EXAMin käyttöön ja yleisesti sähköiseen tenttimiseen.

Jokaisessa webinaarissa on kaksi tai kolme asiantuntijaa konsortiokorkeakouluista kertomassa omia kokemuksiaan EXAM-järjestelmästä ja tenttimisen digitalisaatiosta. Lisäksi on varattu aikaa kysymyksille. Webinaareihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, jokaiseen webinaariin mahtuu noin 100 osallistujaa ja puheenvuorot ovat katsottavissa myös tallenteelta myöhemmin.

Webinaari 1: Osaamisen arviointi EXAMilla: EXAMin käyttö eri oppiaineissa

Aika: Perjantai 5.10.2018 klo 13.15–14.45
Paikka: https://connect.funet.fi/akvaariorakkautta

  • Puheenvuoro 1: Kieltenopettajien käyttökokemuksia Examista, Vera Scotto di Marco (italia) ja Nina Numminen (ruotsi), Turun yliopisto
  • Puheenvuoro 2: EXAMin käyttö juridiikan opinnoissa Haaga-Heliassa, Christina Karlia-Palomäki, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Webinaarien aikataulut ja sisällöt löytyvät myös EXAMin nettisivuilta osoitteesta: https://e-exam.fi/webinaarit/. Sivujen kautta voi myös jättää kysymyksiä webinaarien puhujille. Vastaukset kysymyksiin käydään läpi webinaareissa. Syyslukukauden toinen webinaari järjestetään perjantaina 30.11.

Haluatko esiintyjäksi tai kaipaatko lisätietoja? Webinaarisarjaa koordinoi Sanna Sintonen (TAMK), sanna.sintonen(a)tamk.fi.

Tervetuloa!