Akvaariorakkautta?-webinaarit jatkuvat

Tervetuloa mukaan syksyn toiseen Akvaariorakkautta?-webinaariin: EXAM opetuksen ja oppimisen tukena – opettajien ja opiskelijoiden kokemuksia EXAMista

Aika: Perjantai 30.11.2018 klo 13.15–14.45
Paikka: https://connect.funet.fi/akvaariorakkautta

  • Puheenvuoro 1: Opettajien kokemuksia EXAMista – Olli Ruth (Helsingin yliopisto, geotietiede  ja maantiede)
  • Puheenvuoro 2: Mitä opiskelijat toivovat EXAM-tentiltä? – Katriina Nousiainen (Vaasan yliopisto, hallintotieteiden opiskelija)
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Kaikkien webinaarien aikataulut ja sisällöt löytyvät EXAMin nettisivuilta osoitteesta: https://e-exam.fi/webinaarit/. Sivujen kautta voi myös etukäteen jättää kysymyksiä webinaarien puhujille. Vastaukset kysymyksiin käydään läpi webinaareissa. Webinaareihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja puheenvuorot ovat katsottavissa myös tallenteelta myöhemmin. 

Akvaariorakkautta?-webinaarit järjestää EXAM-konsortio, joka vastaa DigiCampuksen arvioinnin kehittäminen -osahankkeesta. Webinaarisarjassa kuullaan erilaisia näkökulmia EXAMin käyttöön ja yleisesti sähköiseen tenttimiseen. Jokaisessa webinaarissa kaksi tai kolme asiantuntijaa konsortiokorkeakouluista kertovat omia kokemuksiaan EXAM-järjestelmästä ja tenttimisen digitalisaatiosta.

Haluatko esiintyjäksi tai kaipaatko lisätietoja? Webinaarisarjaa koordinoi Sanna Sintonen (TAMK), sanna.sintonen(a)tamk.fi.