Caledonia campus hub – uusi yhteisöllinen kampusten oppimismaisemien kehittämisen tila

Ensimmäinen kampuksien kehittämistä edistävä hub eli  Caledonia campus hub – Campus Learning and Development Initiatives hub on perustettu Helsingin yliopistoon.

Caledonia campus hub sijaitsee fyysisesti kasvatustieteellisen tiedekunnan tiloissa, Minerva-rakennuksessa, Siltavuorenpenkereellä. Tilaa remontoidaan parhaillaan ja tilaan sijoitetaan monipuolisesti erilaista uutta digitaalista laitteistoa ja tekniikkaan. Hub tulee tarjoamaan opettajille ja opiskelijoille tilan, jossa kokeilla digitaalisia laitteistoja ja niiden käytettävyyttä opetuksessa ja opiskelussa. Kokeiluista kerätään tutkimusaineistoa ja tavoitteena on tuottaa nopeasti tietoa digitaalisen tekniikan toimivuudesta ja sovellusmahdollisuuksista opetuksesta ennen laitteistojen hankkimista yliopiston opetus- ja opiskelutiloihin.

Tilassa tullaan järjestämään digipedagogisia seminaareja ja muita koulutustilaisuuksia. Caledonia campus hub’n toiminnasta lisätietoja saatavissa hubin verkkosivuilla ja seuraamalla twitteriä #caledoniahub

Jos hub kiinnostaa, ota yhteyttä: Niclas Sandström (niclas.sandstrom[at]helsinki.fi) tai Anne Nevgi (anne.nevgi[at]helsinki.fi).