Toiminnallisia parannuksia opettajille – DigiCampus Moodle 3.9 päivitetty

  • sarit
  • 22.1.2021
  • Yleisinfo
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Toiminnallisia parannuksia opettajille – DigiCampus Moodle 3.9 päivitetty
kuvituskuva

DigiCampus siirrettiin tammikuun 4.–5. päivä CSC:n Rahti-ympäristöstä Mediamaisterin ylläpidettäväksi. Uskomme, että siirron myötä olemme päässet eroon DigiCampusta loppuvuonna 2020 vaivanneista käyttökatkoista. Siirtokatkon aikana Moodleen tehtiin myös versiopäivitys 3.8-versiosta 3.9-versioon. Uuden version myötä oppimisympäristöön on tullut muun muassa seuraavia toiminnallisia parannuksia erityisesti opettajille:

Moodlen uusista ominaisuuksista voi lukea tarkemmin täältä: https://docs.moodle.org/39/en/New_features. Versiopäivityksen yhteydessä myös DigiCampuksen ulkoasua muokattiin helpommin käytettäväksi ja saavutettavaksi. Ulkoasuun ja käytettävyyteen valmistellaan lisäksi isompaa päivitystä kevään 2021 aikana toteutettavaksi.

 

På svenska

Funktionella förbättringar för lärare – DigiCampus Moodle 3.9 uppdaterad

DigiCampus flyttades den 4-5:e januari från CSC:s Rahti-miljö till Mediamaisteris underhåll. Vi tror att med överföringen har vi blivit av med stilleståndstiderna som plågade DigiCampus i slutet av 2020.  Vid underhållsavbrottet uppgraderades Moodle också från version 3.8 till version 3.9. Med den nya versionen har följande funktionella förbättringar införts i inlärningsmiljön, särskilt för lärare:

Du kan läsa mera om Moodle’s nya funktioner här: https://docs.moodle.org/39/en/New_features. I samband med versionuppdateringen modifierades också layouten av DigiCampus för att göra det lättare att använda och tillgängligt. Dessutom förbereds en större uppdatering av layout och användbarhet för implementering under våren 2021.