Webinaareja osaamisen arviointiin verkkoympäristöissä

Kuvituskuva

DigiCampus-hanke järjestää toukokuussa kolme webinaaria liittyen osaamisen arviointiin verkkoympäristöissä. Webinaareista ensimmäinen järjestetään englanniksi ja kaksi muuta suomeksi.  Webinaarit järjestetään Zoomissa ja ne ovat kaikille avoimia.  Webinaarit ovat myös myöhemmin katsottavissa tallenteelta DigiCampuksen koulutussivulla. Tervetuloa!

 

Maths e.g. – online assessment or learning resource? 6.5. klo 14.15-15.45

Martin Greenhow from Brunel University and Simo Ali-Löytty from Tampere University discuss the opportunities of Maths e.g., Stack and Plus systems and how they can be utilized in online exams. Longer descprition on the registration form.

Registration for the webinar: https://forms.office.com/r/y4h6dxpHwf

Laadukkaat verkkotentit -webinaari 12.5. klo 11.00-12.30

Webinaarissa perehdytään siihen, mitä verkkotenttien toteuttamisessa pitää huomioida ja miten verkossa toteutettavat tentit voidaan toteuttaa pedagogisesti laadukkaalla tavalla. Verkkopedagogiikan näkökulmasta aihetta avaa Anni Rytkönen Aalto yliopistosta ja matematiikan opetuksen näkökulmasta Simo Ali-Löytty Tampereen yliopistosta.

Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.office.com/r/s1877H1EN8

Formatiivinen arviointi etäopetuksessa 18.5. klo 9.00-10.00

Webinaarissa perehdytään formatiivisen, eli jatkuvan arvioinnin käytäntöihin erityisesti etäaikana havainnollistavien esimerkkien kera. Kouluttajana Najat Ouakrim-Soivio Helsingin yliopistosta.

Ilmoittautuminen webinaariin: https://forms.office.com/r/5JtaBwy9jD

 

Zoom-linkit webinaareihin toimitetaan ilmoittautuneille.